Magic Rock Brewing – Random Purchase

Magic Rock Brewing – Random Purchase

Sommige bieren laten een heus gevoel van wow achter. Zo ook deze Random Purchase gebrouwen door Magic Rock Brewing.

De Random Purchase is een collaboration bier gebrouwen door het Engelse Magic Rock Brewing en het Deense Alefarm Brewing.

Het bier is een DDH IPA. Wat zoiets betekent als: een dubbele gedryhopte IPA. Daarnaast is het een redelijk stevige IPA door zijn alcoholpercentage van 7%.

Proefnotities

Het bier is oranje geel van kleur en plakt mooi aan het glas. In het zicht is hij mooi hazy en daarnaast heeft het een mooie stevige witte schuimkraag.

Bij het openen komt de hoppigheid je al gelijk tegemoet. Dat belooft veel goed! In de neus is de Random Purchase vooral tropisch. Ik ruik mango en ananas. Daarnaast bespeur ik iets dat doet denken aan dennennaalden. Verder is hij licht kruidig en goed hoppig.

Her bier is vol smaak. Deze is tropisch, ik herken ananas. Daarnaast proef ik vooral aardse en grassige smaken. Het bier is verder goed bitter, het prikt de tong. In de nasmaak vind ik hem bloemig en floraal.

Conclusie

Dit is een goede collaboration brew. Wat een heerlijke fruitcocktails is deze Random Purchase. Heb je de kans om deze te kopen, zeker doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s